10 SUPER oferte de Black Friday テョn politica prahoveanト


18 noiembrie 2016

În urma a multor sトパトフuri în almanahurile politicii prahovene am descoperit 10 super oferte de Black Friday:

 

1)            De Black Friday, PNL Prahova vine cu o ofertト ナ殪c în campania electoralト:  zile în plus prahovenilor. Cel puナ」in în calendarele împトビナ」ite în judeナ」.

2)            În ”vinerea neagrト” Conducerea PSD Prahova lanseazト campania  ”Un loc ナ殃 o coalト de hârtie”.  Candidaナ」ii aflaナ」i pe primele locuri la Camera Deputaナ」ilor au primit bonus din partea conducerii ナ殃 o coalト de hârtie. La momentul potrivit vor ナ殳i ce sト facト cu ea.

3)            De Black Friday, primarul Adrian Dobre a primit o consultanナ」ト gratuitト din partea lui Andrei Volosevici pe probleme administrative. Pânト acum a primit doar bobârnace.

4)            De Black Friday, primarul Adrian Dobre le oferト ploieナ殳enilor un oraナ mai aerisit…fトビト Piaナ」ト Centralト ナ殃 Bazinul Vega.

5)            Super ofertト! Doar de Black Friday,pirotehniナ殳ii oferト o reducere de 50%  Primトビiei Ploieナ殳i pentru a demola Piaナ」a Centralト ナ殃 Bazinul Vega.

6)            De Black Friday, Donald Constantin a oferit cadou jucトビii conducerii PNL Prahova . Bogdan Nica este fericit acum. Are douト pトパuナ殃 cu Donald Duck.

7)            Prefectura Prahova oferト o reducere importantト conducerii PNL Prahova de Black Friday. Liberalii vor rトノâne fトビト primarul din Bトナcoi.

8)            Preナ歹dintele Consiliului Judeナ」ean Prahova, Bogdan Toader, a cumpトビat tramvaiul promis Primトビiei Ploieナ殳i. Acum primarul Adrian Dobre are cu ce sト se joace când este singur în birou.

9)            Cu ocazia Black Friday, Primトビia Ploieナ殳i a rezolvat problema Bazinului Vega.  O piscinト gonflabilト  va fi montatト în cel mai scurt timp în Sala Sporturilor Olimpia.

10)          De Black Friday, PNL Prahova a pregトフit o petrecere surprizト pentru cei 1000 de demisionari din  PSD Ploieナ殳i . Acum sunt fericiナ」i! Au confirmat prezenナ」a 3 persoane.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(64 vizualizトビi)
Dacト v-a plトツut acest articol, daナ」i-ne un like:


Adトブgaナ」i un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urmトフor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranナ」ト:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova