Coordonatorul campaniei PSD ”Halep huiduită”, dat afară de Liviu Dragnea


13 iunie 2018

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a luat decizia de a-l concedia pe şeful PSD online, George Harabagiu, asta după ce acesta a coordonat campania prin care s-a încercat inducerea ideii că pe Arena Naţională a fost huiduită Halep şi nu Gabriela Firea.

"L-am concediat", a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

Concret, asta s-a întâmplat după ce pe paginile de socializare ale organizaţiilor PSD din Constanţa (judeţul natal al Simonei), Mehedinţi, Dolj, Tulcea sau Giurgiu au apărut două explicaţii halucinante.

"HUIDUITĂ de circa 20.000 de "fani" pe Arena Naţíonală, pe data de 11.06.2018"şi "APLAUDATĂ de sute de mii de români în Piaţa Victoriei, pe data de 09.06.2018" Nici fotografiile alese, nici mesajele explicative nu pomenesc un cuvânt despre prezenţa primarului general Gabriela Firea, cea căreia i-au fost adresate huiduielile.

Mesajele de pe fiecare pagină judeţeană au adunat sute de comentarii, în proporţie covârşitoare negative.

Ulterior, colajele postate de organizaţiile judeţene au dispărut de pe paginile de Facebook. Este neclar dacă acestea au fost şterse de cei care le-au postat sau îndepărtate de Facebook în urma raportărilor venite de la utilizatori.

Mulţi utilizatori s-au mobilizat pentru a raporta postările respective drept Fake News, pentru a semnala responsabililor reţelei că pozele respective nu au ce căuta acolo. 

Pe paginile altor organizaţii, precum Bucureşti, Ilfov sau Gorj a fost postat un montaj video, pe aceeaşi idee că Simona a fost jignită de #Rezist şi de politicieni apropiaţi.   

Numele coordonatorului online al PSD a fost dezvăluit de Victor Ponta.

"Ii rog pe foştii mei colegi din PSD Tulcea , Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi şi din alte judeţe să steargă repede această mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale.

Oamenii nu ştiu ( asa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “şobolan” că nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de “Dom Presedinte”)!", a scris Ponta.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(59 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova