Oreste, atac dur la adresa lui Mircea Badea: Pui de turnător, te voi dezbrăca foaie cu foaie ca pe o ceapă


11 iunie 2018

Conflict fără precedent în peisajul media românesc. Oreste Teodorescu îl numeşte pe Mircea Badea pui de turnător. Lungul şir de acuzaţii, dar şi de ameninţări a venit sub forma unei postări pe Facebook.

"Dragul meu strigoi Mircea Badea...

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile,ma obliga sa-ţi reamintesc suma eşecurilor tale absolute din ultimii 14 ani... iti mărturisesc cu toată deferenţa unui păcătos fata de o scursura ca m-a starnit reacţia ta la prima poza...şi pentru ca ai ajuns vizitat de Dementorul care îţi fura fericirea (uita-te la tine, poza a doua) încerc sa te trezesc la realitate înainte sa mori intoxicat cu propriul venin:

Campionule:

1. Pe plan fiziologic (Muşchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul in fata lumii întregi şi tot arogant ai rămas

2. Pe plan politic nu ai nici o izbânda, toţi cei pe care i-ai susţinut şi o faci in continuare sunt scursurile societăţii, penali, borfaşi, securişti şi PCR-isti de ultima speţa, tu însuţi fiind un pui de turnător, şi tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!

3. In plan intelectual/spiritual eşti sub Bianca Dragusanu, deci no comment

Îţi declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simt uman, te voi dezbraca foaie cu foaie ca pe o ceapa , pana când vei rămâne singur in sufragerie. Sufrageristule!

Singura diferenţa dintre tine şi cel de lângă ( poza 3) este ca tu ştii exact ce faci !!!", a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(196 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova