Înfiorător! Fetiţă de cinci ani, violată şi ucisă


1 mai 2018

O crimă care întrece imaginaţia oricui a avut loc luni în Baia Mare. O fetiţă de cinci ani dispărută ieri de acasă a fost găsită moartă. Copila a fost batjocorită şi ucisă cu sălbăticie. 

Părinţii fetiţei dispărute au sunat la 112 aseară, la ora 23:29. Atunci au anunţat că fetiţa de 5 ani ar fi dispărut în jurul orei 15.

Când au ajuns poliţiştii, părinţii erau lângă trupul fetiţei. Oamenii din zonă spun că mama a fost cea care şi-a găsit copila. Familia locuieşte într-un bloc aflat la câteva sute de metri de clădirea părăsită în care a fost găsit cadavrul.

În spatele blocurilor în care locuiesc părinţii copilei sunt mai multe clădiri părăsite, în care funcţiona pe vremuri Combinatul Cuprom Baia Mare.

Moartea fetiţei este investigată acum de poliţişti şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Martorii spun că aceasta era dezbrăcată şi pe corp avea multiple urme de violenţă, ceea ce îi face să creadă că a fost violată. 

Anchetatorii sunt în zona în care s-a produs crima. Potrivit bunicului fetiţei spune că micuţa s-a dus luni până la un magazin ca să ia dulciuri, după care a rămas să se joace. Bărbatul susţine că familia a găsit-o pe fetiţă plină de sânge şi desfigurată. În plus, cel care ar fi ucis-o ar fi săpat o groapă în care să-i pună trupul, spune bunicul fetei.

Potrivit unor informaţii, este confirmată varianta agresiunii sexuale, urmată de crimă.

sursa:digi24.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(248 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova