Andrei Gheorghe a murit.Cauzele morţii nu sunt stabilite


19 martie 2018

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe a fost un prezentator ┼či realizator de radio ┼či televiziune din România. Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. La 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informa┼úia c─â Andrei Gheorghe a fost g─âsit în baie. La aceast─â or─â, membrii familiei ┼či cei apropia┼úi sunt în stare de ┼čoc.

Trupul neinsufle┼úit ar fi fost descoperit de o persoan─â care avea grij─â de apartament. B─ârbatul a sunat la 112, iar medicii nu au putut decât s─â constate decesul. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:25.

Informa┼úia a fost confirmat─â de poli┼úie la România TV. "Cauzele mor┼úii nu sunt stabilite, urmeaz─â ca un medic legist va stabili aceste detalii", a declarat Ciprian Romanescu, purtptor de cuvânt IPJ Ilfov.


 

 Tat─âl lui, originar din România, a studiat la ┼čcoala de avia┼úie din Lipe┼úk, Rusia, iar mama sa rusoaic─â fiind, era chiar fiica comandantului ┼čcolii de avia┼úie. Andrei a absolvit Facultatea de Limbi ┼či Literaturi Str─âine (sec┼úia rus─â-englez─â), Universitatea din Bucure┼čti.

Între 1991 ┼či 1993 a fost reporter special la Radio Constan┼úa ┼či a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constan┼úa (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM Bucure┼čti (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), ┼či "Lan┼úul Sl─âbiciunilor" la Pro TV.

În 2002 ┼či 2003 realizeaz─â la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" ┼či reia emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, ┼či apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

În 2004 este consilier media ┼či realizator de emisiuni ("Politica, frate!" ┼či "Am o ┼čtire pentru tine!") la Realitatea TV. A scris la "Academia Ca┼úavencu" ┼či în ghidul "24-FUN". În afar─â de realizarea de emisiuni radio ┼či TV, a de┼úinut func┼úii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constan┼úa ┼či Pro FM Bucure┼čti, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 Bucure┼čti. În 2006 în colec┼úia "Ego Publicistic─â" de la Polirom a ap─ârut volumul "Midnight Killer - Banalitatea s-a n─âscut la ora┼č", înso┼úit de un CD audio.

sursa:antena3.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(66 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova