Ana Maria Pătru:Procurorul Onea mi-a cerut denunţuri pentru Elena Udrea, Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Sebastian Ghiţă, Vlad Stoica


8 martie 2018

Invitată  în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, a vorbit despre imaginile apărute în spaţiul public în care aceasta plângea în hohote, în sediul DNA Ploieşti.

Totodată, aceasta a susţinut că procurorul Lucian Onea i-a cerut în mod direct denunţuri despre oameni politici importanţi cum ar fi Liviu Dragnea, Victor Ponta, Elena Udrea sau Traian Băsescu.

”Este foarte greu să vă explic şi acum retrăiesc acele momente, dar cred că trebuie să o luăm etapizat. Toate lucrurile au început de la arestarea mea şi până la recunoaşterea făcută în acest dosar. Am recunoscut lucruri pe care eu nu le-am făcut ca să pot ieşi din arest.

Am plecat din ţară şi când m-am întors m-am întâlnit cu prietena mea (Irina Socol n.r.), acum fosta prietenă, care era cablată ca un robot, despre care nu ştiam că este chiar denunţătorul din dosar. A încercat să aibă o discuţie cu mine, o discuţie care să ducă undeva, iar aceax înregistrare nu a fost folosită niciodată, nu a fost depusă la dosar, dar ţinând cont că eu aveam filaj audio, video tot tacâmul. După nişte discuţii cu procurorul Lucian Onea mi-am dat seama că el avea date despre mine că ştia foarte bine ce fac eu în anumite momente.

La două zile după aceea discuţie, la şase dimineaţa m-am trezit la uşă cu 6-7 persoane, cu camere, cu jurnalişti şi după ore bune de percheziţie, mi s-a spus că trebuie să merg la DNA Ploieşti. La DNA am rămas şocată când am văzut că ea m-a denunţat, ea şi fostul meu prieten. Procurorii folosesc persoane foarte apropiate. Am văzut cele două denunţuri şi am înnebunit, le spuneam că nu sunt adevărate acele fapte, că nu le-am comis, am plâns, eram stupefiate. La un moment dat, avocata mea mi-a spus să mă liniştesc că în seara asta voi fi reţinută şi trebuie să mă calmez. După ce au plecat avocaţii mei, procurorul Onea m-a primit la el în birou, m-a văzut că plâng, i-am spus că fiul meu este în stare de şoc şi i-am spus că colaborez în orice fel de anchetă numai să nu las copilul singur acasă, şocat.

În biroul său, domnul Onea mi-a spus că putem rezolva, dar trebuie să colaborez, însă foarte multe nu mai putea face pentru că erau pregătite şi actele ca să fiu trimisă la arest, la Târgşor. Mie îmi părea băiatul bun, care îşi dă seama că acel dosar nu are probe puternice în spate, un om căruia parcă îi părea rău că a făcut ce a făcut.

Am ajuns la arest în jurul orei 3 dimineaţa. Noaptea aceea a fost cea mai lungă noapte din viaţa mea, iar a doua zi am primit arest 30 de zile. De atunci a început coşmarul. Veneau, mă luau din arest şi îmi spuneau că am statu privilegiat, că mă duc cu maşina, că îmi dau mâncare.

Domnul Onea avea două obiective cu mine: primul, credea că voi pune foarte multe denunţuri. Mi-a cerut denunţuri exacte, sunt foarte multe nume de la colegi, oameni politici, lideri politici. Ei ştiau în ce cercuri mă învârteam eu. Procurorul Onea mi-a cerut denunţuri pentru Elena Udrea, Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Sebastian Ghiţă, Vlad Stoica, dar şi colegi de-ai mei.

Al doilea obiectiv cred că era unul de natură personală, o ambiţie personală”, a declarat Ana Maria Pătru, la Antena 3.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(111 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova