Imagini din sediul DNA Ploieşti în timp ce Ana Maria Pătru era anchetată:Asta a fost soluţia ca să ies de acolo şi să ajung la copilul meu


7 martie 2018

Postul de televiziune România TV a prezentat miercuri imagini din sediul DNA Ploieşti, acolo unde  fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP) , Ana maria Pătru plânge în hohote atunci când dă o declaraţie de recunoaştere în faţa procurorului.

Imaginile ale serii au fost recunoscute chiar de către protagonista lor. În direct la emisiunea prezentată de Victor Ciutacu, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP) a spus că imaginile din sediul DNA Ploieşti sunt reale şi că a fost o perioadă neagră din viaţa ei. Pătru a vorbit doar câteva minute, apoi a închis telefonul după ce a bufnit-o plânsul.

Totul s-a întâmplat la sediul DNA Ploieşti, acolo unde, din imagini, se vede că procurorul de caz, Cerasela Răileanu îi compune şi dictează declaraţia de recunoaştere pe care o pune să o semneze.

Mai mult, Pătru susţine că Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti i-a cerut să facă declaraţie de recunoaştere, altfel nu ar fi putut să iasă din arest. Nici avocatul din oficiu al lui Pătru nu a scăpat de acuzaţiile grave ale fostei şefe AEP.

"Eu sunt în acele imagini. Asta a fost soluţia ca să ies de acolo şi să ajung la copilul meu. La solicitarea procurorilor de caz a trebuit să renunţ la avocatul meu. Lucian Onea a fost cel care mi-a cerut asta. Altfel nu puteam să ies din arest în acea perioadă. Ovidiu Bulai, avocatul meu, era plătit de denunţătoarea mea. Nu am fost auzită, deşi am depus memorii şi plânegri, dar ăsta e statul de drept. Aceste înregistrări sunt imagini dureroase din viaţa mea. A fost o perioadă dificilă", a spus Pătru.

Totodată, în cadrul emisiunii a fost prezentat şi un dialog halucinant cu avocatul plătit de denunţătoarea Anei Maria Pătru, Irina Socol,  în care aceasta recunoaşte că a luat o sumă de bani. Avocatul Ovidiu Bulai a fost pus din oficiu după ce lui Pătru i s-ar fi interzis să îşi angajeze alt avocat.

AVOCAT: Să te uiţi în declaraţiile tale de recunoaştere. Ai pomenit vreo cifră acolo?

PĂTRU: Tot de la urmărire penală mi-a dat.

AVOCAT: Ăsta e devizul, dar ăsta nu e plătit. Mai trebuie să îmi dea un rest.

PĂTRU: Cât v-a dat până la urmă? Ăştia sunt banii

AVOCAT: Treişpe mii o sută şi şase mii.

sursa:stiripesurse.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(160 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova