Alertă în Bucureşti! Detalii despre cum a procedat CRIMINALA de la METROU, ce spune VICTIMA care a scăpat cu viaţă


13 decembrie 2017

E alertă în tot Bucureştiul! Conform poliţiei şi Metrorex, o femeie e căutată, după ce a ucis o altă femeie, pe care a aruncat-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1, şi pe o alta, care a scăpat, în staţia de metrou Costin Georgian.

Femeia care le-a împins pe cele două tinere în faţa metroului este cea din pozele de mai jos! Ea a ucis o tânără de 25 de ani, împingându-o sub metrou, dar a încercat şi cu o altă femeie, însă nu a reuşit să o împingă sub tren.

Poliţia Capitalei intervine, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor.

De altfel, oamenii legii au oferit primele detalii despre procedeul criminalei, dar a şi anunţat că victima care a scăpat a mers la poliţie şi a reclamat tentativa de crimă.

"Poliţia intervine în toate staţiile de metrou pentru identifcarea unei femei. femeia în cauză a împins o persoană care a decedat. Poliţiştii vor patrula în toate staţiile de metrou. Vârsta e de 40-45 de ani. constituţie slabă, are tenul deschis, cu pomeţi proeminenţi. Era îmbrăcată într-o jachetă închisă, pe cap purta o eşarfă ce îi acoperea părul. Cercetările sunt efectuate de Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei. Facem apel la toate persoanele care o cunosc să apeleze de urgenţă poliţia sau să apeleze celui mai apropiat poliţist.

Din datele existente, rezultă că persoana în cauză ar fi împins victima către metrou. Nu sunt date că ar fi fost în conflict. A părăsit staţia de metrou şi a ieşit la suprafaţă. E un incident care a avut loc la ora 15, dar la ora 20 a venit la poliţie. Avem indicii că este vorba despre aceeaşi persoană în abele incidente. Poliţia depune toate eforturile pentru depistarea acestei persoane", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

*Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.

 

content-image

content-image

content-image

sursa: stiripesurse.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(361 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova