Liviu Dragnea: Noi scoatem legile justiţiei chiar dacă ajungem la DNA. Va fi război


13 noiembrie 2017

Liviu Dragnea anunţă apocalipsa şi spune că legile justiţiei vor fi aprobate în Parlament cât mai repede. În direct la România TV, liderul PSD spune că va fi război total şi că acestea vor fi adoptate chiar dacă tot partidul ajunge la DNA. La începutul acestui an, milioane de oameni au ieşit în stradă împotriva celebrei OUG 13 şi fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache şi-a dat demisia.

"Nu e o joacă şi nicio glumă. Vrem să reformăm legislaţia. Sper să nu cedeze niciun ministru. Să stai ghiocel nu e în regulă. Eu nu garantez pentru nimeni, chiar dacă ştiu că au genunchi foarte tari. Noi scoatem legile justiţiei chiar dacă ajungem la DNA. Va fi război", a tunat Dragnea.

 

Şeful PSD nu a ratat ocazia de a o ataca şi pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. "Eu nu am fost cu oameni politici, cu astea. Astea sunt minciuni cu picioare scurte. Nu suntem sănătoşi la cap", a mai spus Dragnea.

Totodată, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, după începerea urmăririi penale împotriva sa, că respinge orice acuzaţie a DNA, că nu a constituit niciodată vreun grup infracţional şi că îşi menţine în continuare declaraţiile potrivit cărora nu are nicio legătură cu Tel Drum.

"Astăzi am fost la DNA sa îmi iau în primire al treilea dosar (...) Am citit cu atenţie comunicatul DNA, i-am ascultat pe procurori cu atenţie. Trebuie să recunosc că este o poveste lungă. Resping categoric orice acuzaţie. Menţin ceea ce spun de ani de zile, că nu am legături cu această societate comercială (Tel Drum n.red.). În rest, o să vedem pe ce se bazează acele acuzaţii. Unele din aceste acuzaţii au fost verificate deja. Eu, în 2001, nu puteam să fac grup infracţional cu mine", a declarat Dragnea, citat de news.ro.

Dragnea a mai spus că nu a constituit niciodată niciun grup infracţional organizat şi că aşteaptă să vadă probele.

 "Să văd ce grup am constituit acum 16 ani", a precizat Dragnea


sursa:stiripesurse.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(67 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova