Caz cutremurător! Bătrână bătută cu bestialitate FOTO


18 august 2017

Site-urile de socializare au devenit în zilele noastre principalele mijloace de comunicare prin care cetăţenii îşi pot spune nemulţumirile sau prin intermediul cărora cer să se facă dreptate în diferite situaţii.

Acest lucru s-a întâmplat şi în cazul unei bătrâne din Cluj care a fost bătută cu bestialitate de către fiica sa şi ginerele ei. Povestea femeii a fost prezentată pe Facebook de către un angajat al unui mall din Cluj Napoca, acesta postând de altfel şi nişte poze care ilustrează brutalitatea cu care a fost bătută bătrâna.  

”Nu ştiu cum să încep şi nu ştiu ce pot să spun despre această bătrânică care a fost bătută crunt de ginerele dânsei.Sunt şocată şi revoltată de ce i să întâmplat bietei femei.Şi acum doresc să vă spun pe scurt povestea ei...Lucrez de mulţi ani în incinta IULIUS MALL Cluj Napoca şi de când lucrez o văd în fiecare zi pe tanti.Cred că o cunosc toţi angajaţii de la toate magazinele din Mall.Vorbesc aproape zilnic cu biata femeie şi îi ştiu necazul:că nu se înţelege cu singura fiică şi cu ginerele,care sub diferite "influenţe " o bat şi o batjocoresc.Dar ca şi azi ...nu am văzut-o niciodată.A fost lovită cu pumnii în cap,bătrână căzând jos ,a continuat să o lovească cu picioarele. INUMAN ,RUŞINOS ŞI STRIGĂTOR LA CER !!! Poliţiştii de la secţia 3 nu au dat decât amendă ...Ce să zic...Oameni dragi,oameni cu suflet vă rog distribuiţi să vadă cât mai multă lume şi haideţi să o ajutăm pe bunicuţă ! Dacă cineva cunoaşte un azil mai ieftin vă rog să îmi scrieţi.Este dispusă să plece din casa ei pentru a-şi petrece bătrâneţile la un azil,departe de bestiile care îi mănâncă viaţa ! Vă rog daţi share !!! Mulţumesc pt.înţelegere şi sper pentru ajutor ....”, a scris clujeanul pe pagina personală de Facebook.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(129 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova