Sorin Grindeanu:Până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească să îşi asume responsabilitatea acestei crize


15 iunie 2017

Premierul Sorin Grideanu a avut joi seară prima reacţie după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat excluderea sa din partid. Iniţial conferinţa de presă de la Palatul Victoria a fost anunţată la ora 19.00, însă aceasta a fost amânată până la ora 20.30. Surse citate de România TV susţin că întârzierea s-ar datora faptului că Grindeanu l-ar aştepta la Guvern pe Victor Ponta, pe care l-ar fi numit secretar general.

”E o zi tristă pentru mine. La presiunile lui Liviu Dragnea am fost exclus din PSD: Oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine, pentru că sunt incomod, am fost, sunt şi voi fi PSD-ist” a spus Sorin Grindeanu,

 

”Ce-o să facă acum? O să ne excludă pe toţi? Nu cred, nu o să fie lăsat, o să fie oprit de către partid. Nu mă agăţ de scaun, am unde să mă întorc. Am făcut şcoala la timp, fără să repet anii” a continuat premierul.

"Până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească să îşi asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu", a spus Grindeanu, la Palatul Victoria. 

"Anunţ public că în perioada următoare, chiar din această seară, voi avea întâlniri cu parlamentari PSD care m-au rugat să mă văd cu ei. Există în interiorul partidului, dincolo de masa decidentă, o mare îngrijorare, pentru că se fac presiuni enorm de mari asupra lor să voteze căderea propriului Guvern", a afirmat premierul.

”Avem obligaţia să nu îi facem pe români să sufere. În situaţia în care voi constata că nu pot asigura un guvern funcţional, atunci îmi voi da demisia” a continuat acesta.

”Nu îmi doresc să ajungem în situaţii care să ducă la instabilitate. Acest termen, până luni, mă va clarifica. Eu sper altceva. Varianta pe care mi-o doresc acum este ca Liviu Dragnea să îşi asume acest eşec şi să îşi dea demisia. În secunda doi voi face acelaşi lucru. Cred că aceasta este rezolvarea corectă” a conchis Sorin Grindeanu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(21 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 16 august 2018
Statistii deprahova