Anna Lesko, victima unui incident la Festivalului 'Florilor de tei' susţinut în comuna Cornu


1 august 2016

În comuna Cornu a avut loc, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, cea de-a opta ediţie a Festivalului 'Florilor de tei'. În timpul concertului de aseară, un spectator din primele rânduri a tras cu un pistol cu bile în Anna Lesko. Solista a fost rănită la picior, dar şi-a continuat show-ul.

Când a coborât de pe scenă, Anna Lesko le-a spus organizatorilor ce s-a întâmplat, iar prezentatorul a făcut apel la public să nu se mai producă astfel de incidente.

”Aş dori să clarific următoarele lucruri: aseară am susţinut un recital în cadrul evenimentului Festivalul Florilor de Tei Cornu iar după concert am avut o sesiune de autografe şi poze timp în care cineva a tras cu un pistol cu aer comprimat în picior, din fericire scăpând doar cu o vânătaie.Ţin să menţionez că eram înconjurată de forţele de securitate ale evenimentului şi doar ghinionul a facut ca eu să fiu nimerită de acea bila. Acest mic incident nu a putut umbri buna mea dispoziţie şi satisfacţie emotională pe care mi-a transmis-o publicul minunat din Cornu, ce se vede şi pe inregistrarea live”, a scris artista pe pagina personală de Facebook.

După Anna Lesko, pe scenă a urcat Delia care le-a spus spectatorilor:

”Dacă se întâmplă ceva asemănător cu ce i s-a întâmplat mai devreme Annei Lesko, oprim concertul şi plecăm acasă. Fără glume proaste, vă rog!”
Din fericire, alte incidente nu s-au mai produs. Din păcate, însă, cel care a tras cu pistolul cu bile în Anna Lesko nu a fost identificat. Cântăreaţa nu a depus nicio plângere, prin urmare nici nu se fac cercetări. După cum ne-au precizat reprezentanţi ai Poliţiei şi Jandarmeriei, în mod cert nu a fost vorba despre un pistol cu aer comprimat, pentru că acesta ar fi făcut zgomot, iar rana provocată ar fi fost gravă. Mai ales că s-a tras din primele rânduri. Oricum, este un incident neplăcut. Sunt multe festivaluri în localităţile prahovene, dar rar se întâmplă să facă cineva glume proaste pe seama artiştilor care vin să cânte. Iar să tragă cu un pistol în ei, fie el chiar şi cu bile, nu s-a mai întâmplat vreodată.

sursa:campinatv.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(116 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 12 decembrie 2018
Statistii deprahova