Mihai Gâdea, la un pas de moarte! A fost salvat de Badea şi Ciutacu


14 ianuarie 2019

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de pe Antena 3, a fost la un pas de moarte, în urmă cu mai mulţi ani. A fost salvat chiar de prietenii lui, Mircea Badea şi Victor Ciutacu.

Dezvăluirea a fost făcută de Victor Ciutacu. Acesta a rememorat cumplitul eveniment într-un mesaj pe care i l-a trimis lui Gâdea, pe 10 ianuarie, când vedeta de la Antenă a împlinit 42 de ani.

„Cu domnul din imaginea alăturată mă cunosc (şi am început să colaborez) de vreo 14 primăveri. Am stat, ani de zile, mai mult decât umăr la umăr. Într-o perioadă complicată, marcată de ameninţări şi de acte represive manifeste ale mai-marilor vremii. Am ridicat, împreună, între altele, două televiziuni”, a scris Ciutacu.

Mi-a ţinut spatele şi a garantat pentru mine când patronatul trustului începuse a pleca urechea la mâncătoriile de rahat ale binevoitorilor. El spune – şi o face public – că i-am salvat viaţa cândva, eu zic că doar l-am ajutat să nu moară. Am contat, mulţi ani, unul pe celălalt. Acum suntem, de mai bine de cinci ani, concurenţi. Şi, îmi place să cred, ne luptăm (cel puţin între noi) onest pentru publicul care aduce banii din care trăim”, a continuat Ciutacu.

După dezvăluirile făcute, Mihai Gâdea a reacţionat: “Victore, te iubeşte fratele tău! Mulţumesc! Da, chiar mi-ai salvat Viaţa cu Mircea în noaptea aia!”“Ştii că aş face-o – Doamne fereşte! – oricând iar”, a răspuns Ciutacu.

Mircea Badea a confirmat episodul, într-o emisiune: „Am fost cu el la spital. Îi era rău şi delira. Tot timpul i se face lui rău. Are probleme cu bila”.

Sursa:CanCan.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(95 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova