Doi ploieşteni s-au ales cu dosar penal în urma unei farse. Au blocat două intersecţii şi au ieşit dezbrăcaţi din maşini VIDEO


11 ianuarie 2019

Doi tineri din Ploieşti s-au ales cu dosar penal în urma unei farse. Aceştia s-au ales cu dosar penal după ce au blocat două intersecţii din oraş şi au ieşit dezbrăcaţi din maşinile pe care le conduceau.  

“Cu privire la materialul video ajuns în spaţiul public în care doi tineri opresc autoturismele în trafic şi efectuează acte de exhibiţionism, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Cei doi au fost identificaţi. Pentru situaţia filmata în Ploiesti, în zona Caraiman (sesizată poliţiei prin 112), unul dintre ei a fost adus aseară la sediul poliţiei, fiind sancţionat contravenţional pentru tulburarea ordinii publice. Celălalt a fost citat procedural, urmând fi aplicate măsuri legale în consecinţă.

De asemenea, în cauză au fost demarate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public (art. 339 alin.3 Cod penal) şi ultraj contra bunelor moravuri (art. 375 Cod penal)”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Totodată, aceştia au fost amendaţi şi de Poliţia Locală Ploieşti.

“În cursul zilei de joi, 10.01.2019, în jurul orei 16.30, în timp ce efectua activităţi specifice de patrulare, un echipaj al Poliţiei Locale Ploieşti a observat la intersecţia străzilor Şoseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino două autovehicule care blocau intersecţia. Şoferii acestora au coborât din maşini îmbrăcaţi numai cu lenjeria intimă, stârnind indignarea persoanelor aflate în zonă.

Poliţiştii locali au procedat la identificarea bărbaţilor, în persoana numiţilor P.A., de 22 ani şi D.C. de 29 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Ploieşti. În cauză, pentru nerespectarea prevederilor art. 2, pct. 1 din Legea nr. 61/1991 (republicată), privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, tinerii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei fiecare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale..

Iată imaginile video în urma cărora cei doi tineri s-au ales cu dosar penal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(2500 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova