Simona Halep, dezvăluire despre unul din cele mai grele momente din carieră: Mama a zis să spun stop


7 ianuarie 2019

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei britanice "The Guardian" despre triumful de la Roland Garros, sacrificiile pe care le face pentru tenis şi despre momentul în care ar fi putut renunţa la sportul alb. 
Concret, cea mai bună jucătoare de tenis a momentului a vorbit despre cariera ei, despre câştigarea Roland Garros şi despre planurile pentru următoarea perioadă.

„Până acum, tot ce am făcut a fost pentru tenis. Nu a contat nimic altceva şi de aceea am suferit. Acum nu mai e presiune. Mă simt mai bine. Dacă nu câştigam Roland Garros, nu aş fi fost la fel de relaxată. Mi s-a luat o greutate mare de pe umeri. M-am dedicat 100% tenisului timp de mulţi ani. Acum am început să mă bucur mai mult de viaţă! Ies în oraş, îmi fac prieteni şi sunt mai deschisă. Înainte să câştig Roland Garros eram mai concentrată. Să câştig a fost cel mai bun lucru! Am plâns pentru că a fost ceva incredibil. Tot ce am visat a devenit realitate. Toţi cei pe care îi iubesc erau acolo când am ridicat trofeul. A fost cel mai bun moment pe care l-am avut. Poate că râmâne cel mai bun. Dar să vedem ce va fi. Poate în viitor voi avea mai multe”, a declarat Simona Halep pentru publicaţia The Guardian, citată de Gazeta Sporturilor. 

Halep a vorbit şi despre finala pierdută în 2018 la Australian Open împotriva danezei Caroline Wozniacki, precum şi despre meciurile dificile pe care de-a avut pe parcursul turneului. 

„Nu am jucat în viaţa mea un turneu aşa de dificil. Sper să nu o mai fac niciodată. A fost un dezastru. Mama s-a speriat şi a spus să nu mai fac asta niciodată pentru că a fost prea mult. A fost un avertisment. În semifinala cu Angelique Kerber am simţit că fiecare punct era un raliu de 20 de schimburi. Ea este o mare luptătoare. Sunt mândră de acel turneu. Nu a fost o mare supărare că am pierdut contra lui Caroline Wozniacki în finală. Am dat totul. Dar nu mai aveam energie la final. După finală, am terminat conferinţă de presă la 10 noaptea şi m-au dus la testul antidoping. Am plecat la 2 dimineaţă pentru că nu am putut urina. Eram deshidratată. Mi-au luat sânge. La hotel am început să tremur toată şi am fost dusă la spital. Mama s-a speriat şi mi-a zis că dacă ar fi în locul meu, ar spune stop şi s-ar bucura de viaţă. Am avut 3 luni foarte grele. Eram extenuată şi nu mă puteam recupera total”, a adăugat Simona Halep. 


 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(27 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova