Elena Udrea a născut fără medic, în toiul nopţii: În spital nu erau decât asistentele speriate


20 septembrie 2018

Elena Udrea a adus pe lume joi, 20 septembrie, o fetiţă perfect sănătoasă care a primit nota maximă la naştere. Deşi o aştepta pe cea mică abia peste o lună, în octombrie, Elena a ajuns în sala de naşteri mult mai devreme decât au estimat doctorii iniţial. Astfel, fostul ministru al Turismului a născut în toiul nopţii, în jurul orei 4 dimineaţa, ora locală din Costa Rica. După ce naşterea a decurs perfect normal şi informaţia a ajuns la scurt timp şi în România, Elena a oferit primele declaraţii referitoare la fericitul eveniment din viaţa sa.

La câteva ore după ce a născut, Elena Udrea a oferit primele informaţii referitoare la modul în care s-a desfăşurat fericitul eveniment. Se pare că fostul ministru a mers la un control lunar, iar doctorii şi-au dat seama că micuţa va ajunge pe lume mult mai repede decât au preconizat ei iniţial, astfel că au reţinut-o pe Elena Udrea în spital. Totuşi, în momentul în care aceasta a născut, în spital erau numai asistentele, iar când au venit şi medicii, naşterea era deja pe sfârşite.

„Am fost luaţi prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat naşterea în 48 de ore şi am rămas în spital. La patru dimineaţa, când eu deja năşteam, în spital nu erau decât asistentele speriate (..) Am născut total natural, pe viu. Când au venit şi medicii, în cinci minute am născut”, a povestit Elena Udrea, pentru revista Viva

„Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoţii. Plus durerile de la naşterea naturală. Aproape nu înţelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă”, a mai declarat Elena Udrea pentru Mediafax.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(326 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova