Jean Paler, internat de urgenţă la SJU Ploieşti. Trebuia să urce pe scenă în cadrul spectacolului „In memoriam Mădălina Manole – Fată dragă”


4 martie 2018

Spectacolul „In memoriam Mădălina Manole – Fată dragă”, susţinut la Sala Palatului, pe 3 martie, a fost un adevărat succes. Pe scenă au urcat mulţi prieteni de-ai  regretatei solistei, iar spectatorii au putut urmări pe cinci ecrane imense filmări şi fotografii cu Mădălina Manole.

Din păcate, aflat pe afiş,  Jean Paler nu a mai ajuns pe scenă. Acesta a fost internat de urgenţă în Spitalul Judeţean Ploieşti,la secţia Cardiologie,starea de sănătate a artistului fiind una fragilă.  

În urmă cu câţiva ani, veteranul actor de teatru de revistă a fost operat după un infarct, intervenţie chirurgicală în urma căreia s-a ales cu trei stenturi la inimă.

De asemenea, actorul de comedie suferă şi de inflamaţii arteriale periferice la nivelul picioarelor şi durerea provocată chiar şi de pantofii speciali este mare, aşa că, în momentele acute, preferă să poarte, ca la spectacolele estivale, papuci de vară.

Se pare că starea de sănătate a lui Jean Paler este delicată. Artistul vorbeşte greu şi are probleme de respiraţie. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(93 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova