Sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2018


3 ianuarie 2018

2018 este anul marilor transformări. Din acest motiv, nu se anunţă a fi un an uşor. Instabilităţile, noutăţile ne pot da bătăi de cap şi ne pot bulversa mai mult decât ne-am putea imagina.

Pentru a accepta mai uşor schimbările din viaţa noastră, astrologii ne fac câteva recomandări. Iată, aşadar, sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2018.

BERBEC

Iubeşte-te pe tine însuţi… abia după ce ai învăţat să-ţi iubeşti aproapele. Marte în Vărsător te va aduce frecvent, în cursul anului 2018, în apropierea unor oameni speciali. Fă-ţi timp să-i cunoşti şi să-i înţelegi. Vei fi uimit să constaţi că sentimentele pe care vei începe să le dezvolţi pentru aceşti oameni te vor ajuta să-ţi creşti stima de sine. Te vei privi cu alţi ochi atunci când vei constata că eşti capabil de sentimente de care nu te credeai în stare.

 

TAUR

Caută să te apropii de oameni. Uranus împreună cu Saturn favorizează munca în echipă, care îţi va aduce succesul. Vei avea parte de satisfacţii nebănuite dacă mizezi pe colaborare, pe comunicarea cu cei cu care lucrezi. Deschizându-ţi sufletul către alţii, vei fi deschis la idei originale, uneori geniale, care au mari şanse să se concretizeze dacă joci cartea muncii în echipă.

Citeşte articolul integral pe avantaje.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(132 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova