A surprins lumea showbizului! S-a afişat alături de noul iubit, dar este gravidă cu fostul soţ


6 septembrie 2017

Jessica Michibata, despre care presa a notat că poartă copilul pilotului de Formula 1 Jenson Button, s-a ţinut de mână cu producătorul Ken Kao la Festivalul de Film de la Veneţia. În continuare, modelul nipon preferă să ţină în secret cine este tatăl copilului ei.

Jessica Michibata a uimit din nou prezenţa când s-a afişat la braţul cunoscutului producător Ken Kao pentru premiera filmului ”Woodshock” la cea de-a 74-lea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia (Italia). Modelul japonez, care nu a dezvăluit între timp cine este tatăl copilului ei, a arătat o figură splendidă în momentul în care şi-a făcut apariţia pe covorul roşu.

După ce s-a despărţit de pilotul de Formula 1, Jenson Button, în urmă cu aproximativ doi ani, Jessica Michibata nu a confirmat nici până acum cine este tatăl copilului ei. Presa de profil a notat de mai multe ori că între cei doi foşti soţi a continuat povestea de dragoste şi că pilotul britanic este defapt tatăl copilului. Prezenţa la cea de-a 74-lea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia la braţul lui Ken Kao este o premieră pentru modelul nipon.

sursa:digisport.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(149 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova