A surprins lumea showbizului! S-a afişat alături de noul iubit, dar este gravidă cu fostul soţ

Jessica Michibata, despre care presa a notat că poartă copilul pilotului de Formula 1 Jenson Button, s-a ținut de mână cu producătorul Ken Kao la Festivalul de Film de la Veneția. În continuare, modelul nipon preferă să țină în secret cine este tatăl copilului ei.

Jessica Michibata a uimit din nou prezența când s-a afișat la brațul cunoscutului producător Ken Kao pentru premiera filmului ”Woodshock” la cea de-a 74-lea ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția (Italia). Modelul japonez, care nu a dezvăluit între timp cine este tatăl copilului ei, a arătat o figură splendidă în momentul în care și-a făcut apariția pe covorul roșu.

După ce s-a despărțit de pilotul de Formula 1, Jenson Button, în urmă cu aproximativ doi ani, Jessica Michibata nu a confirmat nici până acum cine este tatăl copilului ei. Presa de profil a notat de mai multe ori că între cei doi foști soți a continuat povestea de dragoste și că pilotul britanic este defapt tatăl copilului. Prezența la cea de-a 74-lea ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția la brațul lui Ken Kao este o premieră pentru modelul nipon.

sursa:digisport.ro