Familii celebre blestemate în care copiii au parte de acelaşi destin tragic precum cel al părinţilor lor


19 iunie 2017

Istoria adună multe exemple de familii celebre blestemate, în care copiii au parte de acelaşi destin tragic precum cel al părinţilor lor. De multe ori, ei mor chiar în aceleaşi condiţii. Raportul medical o confirmă, dar misterul rămâne!

Din vremea lui Napoleon, până în vremurile vedetelor sclipitoare de azi, există numeroase exemple de părinţi şi copii cu acelaşi destin blestemat. Familia actorilor Lee sau familia lui Whitney Houston pot fi numite pe drept cuvând familii celebre blestemate!

Carlo Buaonaparte şi Napoleon Buonaparte

Tatăl lui Napoleon a murit de cancer la stomac în anul 1795, pe când el se afla la studii la Academia Militară din Paris. Fostul împărat avea să se îmbolnăvească de aceeaşi boală şi să sfârşească în dureri cumplite. După ce a fost detronat şi exilat pe insula Elena, starea de sănătate a lui Napoleon s-a înrăutăţit dramatic.

În numai doi ani, a pierdut mult în greutate, a început să sufere de dureri acute abdominale şi să verse sânge. S-a spus adesea că împăratul era otrăvit, dar medicii care au realizat autopsia au declarat că a murit de cancer la stomac, produs de bacteria Helicobacter pylori, pentru care nu se făcea un tratament corespunzător în acele vremuri.

Bruce Lee şi Brandon Lee

Cine nu a auzit de cei doi actori faimoşi, de origine asiatică, îndrăgiţi de publicul din toată lumea? Când Bruce Lee, unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood şi un luptător renumit, a murit din cauza unui edem cerebral, toată lumea s-a îndoit de verdictul medicilor. Avea 32 de ani şi o constituţie puternică. Nimeni nu vroia să creadă că s-a îmbolnăvit peste noapte. Toate suspiciunile s-au îndreptat către mafia din Honk Kong.

Iar când fiul lui, Brandon, a fost omorât pe platourile de filmare cu un pistol în care ar fi trebuit să fie gloanţe oarbe, mulţi au fost convinşi că cei doi Lee au fost victimele unei răzbunări. Brandon a fost omorât la 28 de ani. Amândoi tineri, amândoi cu aceeaşi carieră, amândoi au murit în condiţii suspecte, în timp ce lucrau la cel mai important film al carierei lor.

 

Whitney Houston şi Bobbi Kristina Brown

Atât mama, cât şi fiica au fost găsite înecată în cadă, de la o supradoză, la 3 ani una după alta. Categoric, mama care s-a sinucis prima a fost un exemplu macabru pentru fiica ei, care, oricum, avea probleme cu drogurile. Oricum, circumstanţele celor două decese sunt suspecte.

Dincolo de droguri şi o viaţă haotică, se pare că cele două femei au avut acelaşi destin tragic în iubire şi nu au reuşit să găsească un partener care să le salveze din cercul vicios în care trăiau. Şi în viaţa lui Whitney, şi în cea a lui Bobbi, bărbaţii violenţi şi abuzivi au adâncit problemele emoţionale şi au alimentat nevoia de a consuma droguri. Acelaşi destin l-au avut amândouă, iar mama a eşuat în a-şi salva fiica la timp.

sursa :libertatea.ro

foto: wikipedia.org


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(81 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova