Premii pentru şcolile de modă din România la Romanian Fashion Philosophy


2 aprilie 2017

Agatha Ruiz de la Prada , celebra creatoare internaţională de modă,   împreună cu Marcellous Jones, fondatorul Fashioninsider.com,  au vizitat România, cei doi fiind prezenţi la festivalul de modă Romanian Fashion Philosophy, eveniment  care s- a desfăşurat  în perioada 21-24 martie 2017, în Bucureşti,la Palatul Bragadiru.

Prima seară a evenimentului a fost dedicată tinerilor designeri, printre ei numărându-se atât studenţi ai Universităţilor de Arte din Bucureşti şi Cluj, cât şi elevi de la diferite şcoli private de modă.

Recunoasterea calităţii produselor lor a fost răsplătită prin faptul că mai multe creaţii ale acestora  au intrat în competiţia Romanian Fashion Design Talent Competition.

Premiul cel mare al  concursului a fost câştigat de către  Şcoala Atelierele ILBAH , colecţia acestora denumită Bloom2Blossom  impresionând membrii juriuluidar şi publicul prezent în sală. Locurile doi şi trei au fost obţinute de Universitatea de Artă şi Design din Cluj.

Colecţia câştigătoare, Bloom2Blossom, s-a dovedit o colecţie demnă de renumele şcolii Atelierele ILBAH şi a bucurat privirile tuturor celor prezenţi, dar şi a celor de acasă, care au beneficiat de o transmisiune livestream.

 Coordonaţi de trainerul Mirela Diaconu, tinerii designeri au prezentat o colecţie de primavară,în care  culorile vii, materiale romantice şi fluide au fost în centrul atenţiei.Tinerii designer au reuşit să ca prin colecţia lor să exprime atât pasiune şi eleganţă,  cât şi un sentiment  de libertate şi naturaleţe.

Juriul a fost alcătuit din Marcellous Jones (fondator fashioninsider.com), Marzio Nocera (fondator FashionChannel Italia), Sara Wechsler(Preşedintele Romanian Textile Concept), şiIuliana Tudor (prezentator TV).

Cursanţii care au participat la realizarea colecţiei, sub îndrumarea Mirelei Diaconu, sunt: Andreescu Dragoş, Ciobanu Roxana Cătalina, Comănescu Marilena, Cringanu Andrei Constantin, Juverdeanu Iulia Ildiko, Marin Alecsandra, Marinescu Sonia Carmela, Nedelcea Adriana, Nedeloiu Alina-Elena, Nistor Alexandra, Sorodoc Larisa-Elena, Voicu Anamaria, Zqura Ancuţa Eugenia.

Agatha Ruiz de la Prada premiată de către Atelierele ILBAH

Celebra creatoare de modă Agatha Ruiz de la Prada, prezentă la eveniment ca invitat de onoare, a fost premiată de Atelierele ILBAH cu distincţia “Doctor in Fashion, Honoris Causa”, pentru întreaga carieră şi pentru rolul deosebit în promovarea industriei de modă la nivel global. Distincţia i-a fost înmânată de fondatorul Atelierele ILBAH, Vlad ILIESCU, înainte de prezentarea creaţiilor care i-au adus faima în toată lumea.

Agatha Ruiz de la Prada a încheiat evenimentul cu prezentarea ultimei sale colecţii, pe care a descris-o ca având: "Un stil puternic, care este foarte uşor de recunoscut şi de amintit. Poate să îşi placă sau să nu îţi placă deloc, dar e foarte foarte uşor de recunoscut. Asta este una dintre semnăturile mele. Încerc să fiu loială stilului meu care este plin de culori şi amuzant."

 

 

Atelierele ILBAH este un concept modern pe piaţa furnizorilor de formare profesională din România şi organizează cursuri autorizate de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei prin Autoritatea Naţională pentru Calificări!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(40 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova