EUROVISION 2017 ROMANIA: Ilinca feat. Alex Florea vor reprezenta România la Kiev.Clasamentul final VIDEO


6 martie 2017

CASTIGATOR EUROVISION 2017 ROMANIA: Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 ┼či 11 mai ┼či finala pe 13 mai. Al─âturi de România, în competi┼úie s-au mai înscris 42 de ┼ú─âri.

CASTIGATOR EUROVISION 2017 ROMANIA. Locul al treilea este ocupat de Instinct, locul al doilea i-a revenit lui Mihai Tr─âstariu, iar MARELE CÂ┼×TIG─éTOR, care va reprezenta România la Kiev, este cuplul Ilinca feat. Alex Florea.
 

Cântecul "Yodel it!" a fost votat masiv de telespectatorii TVR ┼či sus┼úin─âtorii concuren┼úilor, ob┼úinând 10.377 de voturi dintr-un total de 31.694. Reamintim c─â în semifinal─â, piesa primise punctajul maxim din partea juriului. Podiumul a fost completat de MIHAI (Mihai Tr─âistariu) ┼či Instinct.

"Yodel it!" este un mix energic de elemente pop, hip hop, yodeling, cu influen┼úe rock. Compus─â de Mihai Alexandru, compozitor cu un istoric de 10 prezen┼úe în finala Eurovision România, piesa "Yodel it!" are versuri semnate de textiera Alexandra Niculae.

Ilinca B─âcil─â a devenit cunoscut─â în urma particip─ârii în 2014 la Vocea României, uimind prin abilitatea ei de a face yodeling. Colegul s─âu, Alex Florea are de asemenea experien┼úa concursurilor de talente. Vocalist ┼či actor din Constan┼úa, el ┼či-a demonstrat versatilitatea prin particip─ârile la X Factor  în 2014 ┼či la Vocea României în 2015.

CLASAMENTUL FINAL EUROVISION ROMÂNIA 2017

  1. Ilinca feat. Alex Florea - "Yodel it!"
  2. MIHAI - "I Won't Surrender"
  3. Instinct - "Petale"
  4. Maxim - "Adu-ţi aminte"
  5. Xandra - "Walk on by"
  6. Cristina Vasiu - "Set the Skies on Fire"
  7. Ramona Nerra - "Save Me"
  8. Eduard Santha - "Wild Child"
  9. Tavi Colen & Emma - "We Own the Night"
  10. Ana Maria Miric─â - "Spune-mi tu"


Pe lâng─â delegarea la Kiev, Ilinca ┼či Alex Florea au primit din partea organizatorilor un cec de 5000 de euro, o sum─â destinat─â preg─âtirii show-ului în semifinala/finala Eurovision 2017.

Sursa: RTV.NET


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(63 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 noiembrie 2018
Statistii deprahova