A IMPRESIONAT o ţară întreagă! Mesajul emoţionant al Andreei Esca


27 ianuarie 2017

Andreea Esca a postat pe Facebook un mesaj impresionant pentru un bărbat special din viaţa ei. Este vorba despre Alexandre Eram, celui căruia, stirista de la PRO TV i-a mulţumit pentru cei 20 de ani petrecuţi împreună.
 

Andreea Esca şi Alexandre Eram şi-au jurat iubire în faţa lui Dumnezeu în 2000, iar de atunci au o familie superbă, alături de cei doi copii, Alexia si Aris, iar astăzi împlinesc 20 de ani de când s.au cunoscut. Ştirista de la PRO TV a scris un mesaj romantic, în care vorbeşte despre dragostea care îi uneşte de atâţia ani.

“Fix acum 20 de ani, domnul Eram m-a invitat pentru prima data la masa, fix in acest restaurant. Ce am realizat cel mai important de atunci? Gasiti raspunsul in imaginea alaturată. Acum suntem patru. Nu-i rau, zic eu. Multumesc, Doamne-Doamne”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei în care apare alaturi de familia ei.

Mesajele de bine nu au încetat să apară pe pagina vedetei de Facebook: “O familie frumoasă, împlinită şi cu multă bogăţie sufletească, doi copii frumoşi, deştepţi şi cuminţi, ce v-aţi putea dori mai mult?! Mulţi ani fericiţi în continuare!”, a fost comentarul unui admirator.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(155 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 12 decembrie 2018
Statistii deprahova