Tupeu nemarginit al primarului condamnat din Băicoi. Liberalul Ciprian Stătescu a blocat parcarea din faţa Palatului Administrtaiv– FOTO


7 noiembrie 2016

Ciprian Stătescu,  primarul PNL condamnat al oraşului Băicoi, a călcat din nou strâmb. Pentru că un angajat al Serviciului de Pază al Consiliului Judeţean Prahova nu l-a lăsat să intre în parcarea din faţa Casei Albe din Ploieşti, spunându-i că în acea parcare îşi pot lăsa maşina doar cei care au permis de acces, edilul liberal condamnat nu a mai stat la discuţii, a coborât din autoturism şi a plecat liniştit să-şi rezolve problemele.

Asta nu ar fi fost în neregulă dacă  nu şi-ar fi lăsat  maşina în mijlocul drumului, chiar în dreptul barierei din faţa Palatului Administrativ, ceea ce a făcut ca restul persoanelor cu acces în zona respectivă să nu mai poată intra pentru minute bune.

Reamintim faptul că Ciprian Stătescu este în continuare primar al localităţii Băicoi, deşi a fost condamnat definitiv, iar mandatul său trebuia să înceteze de drept. 

Edilul localităţii prahovene primea în data de 28 ianuarie o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, fiind vorba de o faptă comisă pe 7 mai 2010.

 Pe 21 septembrie, în urma apelului, instanţa Curţii de Apel a menţinut această pedeapsă.

Cu toate că magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au decis ca Stătescu să fie condamnat cu suspendare, iar mandatul său trebuia, în aceste condiţii, să înceteze de drept, acesta îşi exercită în continuare funcţia, din cauza unor proceduri „birocratice”.

Probabil Ciprian Stătescu nu ar mai fi prins un nou mandat dacă actuala conducere a PNL Prahova ar fi ţinut cont de faptul că acesta are probleme cu legea şi că nu îndeplinea condiţiile de integritate  impuse de  partid. Totuşi, în cazul edilului din Băicoi şi al altora din Prahova, liderii liberalilor prahoveni au închis ochii şi nu au luat în seama decizia conducerii centrale a partidului.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(423 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova