Decizia Tribunalului Prahova în cazul profesoarei înjunghiate de la liceul “Spiru Haret”. Care este starea profesoarei înjunghiate


30 ianuarie 2019

Tribunalul Prahova a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a luat măsura arestării preventive pentru Mihai Alexandru Niţescu, agresorul care a înjunghiat-o pe profesoara de matematică în faţa cancelariei.

“Prin încheierea nr. 33, pronunţată de Secţia Penală a Tribunalului Prahova, în dosarul nr. 337/105/2019, la data de 30.01.2019, în baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală, a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova privind luarea măsurii arestării preventive a inculpatului Niţescu Mihai Alexandru.

În baza art. 226 alin.1 şi 2 Cod procedură penală raportat la art 223 alin. 2 Cod procedură penală, a fost dispusă arestarea preventivă a inculpatului Niţescu Mihai Alexandru, în prezent aflat la Centrul de reţinere şi arestare preventivă Câmpina,  pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30.01.2019 şi până la data de 28.02.2019, inclusiv.

 

Împotriva încheierii mai sus-menţionate se poate face contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Menţionăm că persoana cercetată beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la dovedirea vinovăţiei, în condiţiile Codului de procedură penală”, se arată în comunicatul Tribunalului Prahova.

Profesoara de matematică a ieşit cu bine din operaţie, dar va avea nevoie de 30-40 de zile de îngrijiri medicale, în absenţa complicaţiilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(68 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova