Amănunte în cazul adolescentei care a căzut prin geamul spart al unui autobuz TCE Ploieşti


10 ianuarie 2019

Noi amănunte în cazul adolescentei în vârstă de 17 ani care a căzut dintr-un autobuz care circula pe traseul 2, în timpul mersului. Tânăra se afla pe bancheta din spate a autobuzului, când geamul s-a rupt, efectiv, iar fata a căzut pe carosabil.

Reprezentanţii societăţii Transport Călători Express SA, societatea care asigură transportul în comun în oraş şi la care acţionar majoritar este Consiliul Local Ploieşti, au două ipoteze în acest caz.

Prima, tânăra ar fi fost împinsă foarte tare şi a căzut cu tot cu geam. Aşa s-ar explica şi faptul că fetele care o însoţeau, ar fi dispărut imediat de la locul accidentului. A doua ipoteză este legată de lucrările superficiale făcute de firma de reparaţii în urmă cu câteva luni, chiar la geamul respectiv.

Vă reamintim faptul că fata a suferit mai multe traumatisme, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

În cauză a fost intocmit un dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru vatamare corporala din culpă.

Nu este primul incident în care sunt implicate autobuzele TCE. În ultima perioadă, mai multe vehicule vechi s-au rupt în timpul mersului sau s-au defectat nemaiputând fi reparate. De altfel, 90%din parcul auto al TCE ar trebui casat.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(289 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova