Deputatul Andreea Cosma, reacţie după condamnare: A fost o răzbunare a palierului Laura Codruţa Kovesi


4 decembrie 2018

Andreea Cosma a vorbit, marţi, la "Sinteza zilei", despre cum a primit verdictul judecătorilor în cazul său.

"Nu mă aşteptam la condamnare, a fost o surpriză. Mă simt nedreptăţită şi, punând cap la cap piesele jocului, ce s-a întâmplat şi ce urmează, îmi dau seama că acest lucru a fost o răzbunare din partea palierului, să spun, Laura Codruţa Kovesi (...) Preşedintele completului de judecată la instanţa de fond, că este primă instanţă, format din doi judecători, este fostul procuror şef DNA Braşov, care la un moment dat a fost consilierul Laurei Codruţa Kovesi ", a declarat deputatul Andreea Cosma, la Antena 3.

Fostul deputat a afirmat că totul este o răzbunare Laurei Codruţa Kovesi şi că a făcut deja un denunţ pe numele fostei şefe a DNA.

”O să fac un anunţ în premieră: Am formulat un denunţ împotriva Laurei Codruţa Kovesi. Denunţ înseamnă că am încunoştinţat organe de cercetare penală cu privire la săvârşirea unei posibile infracţiuni.

De la momentul la care am vrut să fac acest lucru am primit nişte amenininţări verbale din partea anumitor persoane care au aflat de demersul pe care îl fac.Îmi duc la capăt ce am început. Vreau ca până la sfârşitul săptămânii să fac în acest studio dezvăluirile în legătură cu acest denunţ", a mai spus parlamentarul.

Andreea Cosma a mai făcut un anunţ  şi anume că este martoră într-un dosar care o priveşte pe Laura Codruţa Kovesi împotriva căreia a mai fost făcut un denunţ.

"Sunt denunţuri legate de condamnarea mea, pentru că un notar public în România nu poate fi condamnat dacă a făcut nişte acte de vânzare-cumpărare în 2008 care sunt valabile în 2018, respectând prevederile Codului Civil şi ale Legii notarilor publici", a subliniat Andreea Cosma.

CITEŞTE ŞI:

Florin Anghel, Andreea Cosma şi Dănuţ Cornea, condamnaţi la închisoare în dosarul “Ciuperceasca”. Decizia nu este definitivă


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(331 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova