UPDATE | A fost prins autorul ameninţărilor cu bombă de la Ploieşti


14 noiembrie 2018

UPDATE

 

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul IJP Prahova a fost depistată persoana care, marţi seară, a anunţat la 112 prezenţa unor bombe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti şi la hipermarketul Kaufland Nord.

Persoana este un bărbat de 34 de ani, domiciliat în Câmpina.

Acesta a fost adus la sediului Poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

ŞTIRE INIŢIALĂ

Un bărbat în prezent neidentificat a sunat marţi seară la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că există bombe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi la supermarketul Kaufland Nord.

Bărbatul care a sunat la numărul unic 112 nu a mai putut fi contactat, dar autorităţile trebuie să respecte procedurile care se impun. Astfel, au fost evacuate de urgenţă aproximativ 150 de persoane din supermarketul Kaufland Nord, în timp ce la  Spitalul Judeţean de Urgenţe nu s-a recurs la evacuarea pacienţilor şi a personalului medical, mergându-se încă de la început  pe varianta că este vorba despre o glumă proastă. Preventiv, pompierii militari au montat corturi in parcarea Spitalului Judetean, în eventualitatea in care se impune evacuarea pacienţilor

ISU Prahova a trimis la cele două obiective câte o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru stingerea incendiilor, în plus, la Judeţean, a fostr trimisă  şi autospeciala de accidente colective şi calamităţi  împreuna cu grupa operativă.

Conform Ralucăi Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, în cauză a fost intocmit dosar penal conform Legii 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(193 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova