Incendiul de la depozitul de materiale plastice nu a fost lichidat! Imagini noi cu intervenţia pompierilor VIDEO


12 noiembrie 2018

Incendiul izbucnit duminică după amiază la un depozit de mase plastice din municipiul Ploieşti nu a fost încă lichidat.Conform ISU Prahova, ard aproximativ 5000 de tone de mase plastice, la faţa locului fiind 9 autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

La incendiu a ajuns şi o autospecială de cercetare CBRN, destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie şi a celui afectat.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au precizat că incendiul a fost anunţat la 112 de paznicul depozitului. Flăcările au cuprins iniţial mase plastice şi utilaje, în interiorul unei hale şi în afara ei, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi, ulterior extinzându-se pe aproape 8.000 de metri pătraţi.

Depozitul aparţine societăţii Urban Ichim, firmă care a aparţinut ministrului pentru IMM-uri Ştefan Radu Oprea.

“Arde o hală metalică şi baloţi de mase plastice în exterior. (…) Recomandările preventive pentru populaţia aflată în proximitate sunt următoarele: să rămână în locuinţe până la stingerea incendiului, să evite deplasarea în zona de manifestare a incendiului, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, să părăsească zona de manifestare şi să identifice locuri sigure, aerisite”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Sursa FOTO&VIDEO: ISU Prahova


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(126 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova