Reacţia ministrului Mediului, Graţiela Gavrilescu, după ce staţia de monitorizare a calităţii aerului de la Brazi a înregistrat o valoare ridicată :Am dispus imediat Gărzii de Mediu să impună operatorilor economici diminuarea producţiei


8 august 2018

Ministrul Mediuliu, Graţiela Gavrilescu a anunţat miercuri seară, prin intermediul paginii de Facebook faptul că a dispus Gărzii Naţionale de Mediu să impună poluatorilor din Ploieşti diminuarea producţiei până la un nivel până la un nivel care să nu mai afecteze locuitorii municipiului.

”În această seară am fost informată că astăzi, la staţia de monitorizare a calităţii aerului de la Brazi, judeţul Prahova, s-a înregistrat o valoare ridicată a concentraţiei de benzen.

Tendinţa de creştere este accentuată de condiţiile meteo, în special de temperaturile ridicate din ultimele zile, în care s-au înregistrat depăşiri frecvente ale indicelui de confort termic.

Am dispus imediat Gărzii Naţionale de Mediu să impună operatorilor economici diminuarea producţiei până la un nivel care să nu mai afecteze locuitorii municipiului Ploieşti”, a scris ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova, pe pagina personală de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(119 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova