Reacţia societăţii de construcţii care deţine terenul pe care se află ilegal conducta Lukoil FOTO DOCUMENT


3 august 2018

Reprezentanţii PFA-ului, prin intermediul unui avocat, au emis vineri seară un comunicat de presă prin care informează cum au decurs discuţiile cu privire la problema conductei care transportă apă industrială către Rafinăria Lukoil, deşi în schiţele puse la dispoziţie chiar de către Petrotel Lukoil conducta figurează că trece prin alt loc .

Reprezentanţii societăţii de construcţii spun că au purtat discuţii cu reprezentanţii rafinăriei Lukoil aproximativ 45 de zile şi, întrucât cei din urmă nu au dorit să devieze conducta, adoptând o poziţie de forţă şi intimidare, au trecut la dezafectarea conductei neautorizate.

Vă reamintim faptul că un PFA care execută lucrări de construcţii în Bariera Bucureşti a descoperit, în urma săpăturilor, că pe terenul său se află o conductă care transportă apă industrială către Rafinăria Lukoil, deşi în schiţele puse la dispoziţie chiar de către Petrotel Lukoil conducta figurează că trece prin alt loc.  

Vezi mai jos comunicatul integral emis de societatea de construcţii, dar şi documentele pe care le-a anexat, în sprijinul afirmaţiilor din comunicat:


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(115 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova