Oreste, citat la DIICOT Ploieşti în dosarul ”Droguri pentru VIP-uri”. Reacţia acestuia


12 iulie 2018

Mai multe vedete au fost audiate joi la sediul Direcţiei de Investigaţii a Crimei Organizate Teritoriale Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri. Printre ele se numără reatorul de modă, Răzvan Ciobanu, dar şi Raluca Bădulescu.

Totodată, în acest dosar este citat şi Oreste Teodorescu. Într-o postare pe facebook, acesta spune că luni va merge la DIICOT Ploieşti pentru a vedea despre ce este vorba.

Iată postarea lui Oreşte Teodorescu de pe reţeaua de socializare:
”Hai ca au pitrocit-o mult…
In 2003 când îl torpilam cu acelaşi aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreţinut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuţu Camataru… evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roşie încearcă acelaşi scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta:
Luni voi merge la DIICOT Ploieşti sa văd despre ce este vorba !
Înţeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat şi merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracţionale !”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(190 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova