Pompierii ISU Prahova, mereu la datorie! Ploaia torenţială a făcut prăpăd în mai multe localităţi prahovene


11 iulie 2018

Ploaia torenţială de marţi seara a creat adevărate probleme autorităţilor prahovene. Pompierii prahoveni au fost nevoiţi să intervină pentru a scoate apa din zeci de locuinţe.Doar în comuna Bărcăneşti, 30 de locuinţe au fost inundate.

Totodată, traficul a fost blocat în Bărcăneşti, în dreptul liceului Agricol, (ieşirea din DN1 spre Ploieşti şi spre Mănăstirea Ghighiu) din cauza apei care se află pe carosabil, circulaţia  rutieră fiind dirijată pe străzile adiacente.

Situaţia a fost destul de dificilă, la locul evenimentului fiind mobilizate resurse suplimentare pentru asigurarea unei intervenţii operative şi eficiente, respectiv 5 autocamioane de intervenţie, 5 autospeciale de stingere şi 10 motopompe, cu 45 de pompieri militari care acţionează pentru evacuarea apei şi revenirea la starea de normalitate.

Totodată, un microbuz a fost pus la dispoziţia cetăţenilor pentru a fi evacuaţi la liceul din localitate, însă refuză să-şi părăsească locuinţele.

Vă reamintim faptul că marţi noapte, patru locuinţe, cinci gospodării dar şi un garaj din localitatea Bărcăneşti au fost inundate din cauza precipitaţiilor abundente. Totodată , pompierii au intervenit cu motopompe în comună Lipăneşti, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie şi o locuinţă, în localitatea Targsorul Vechi pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă şi o gospodărie, în comună Păuleşti la o locuinţă particulară şi în oraşul Boldeşti Scaeni la o locuinţă. De asemenea, în municipiul Ploieşti, pompierii prahoveni au acţionat pentru evacuarea apei dintr-o brutărie din cartierul Mitică Apostol.
În localitatea Brazi pompierii au evacuat ape din două subsoluri de bloc.

În localitatea Păuleşti echipajele au acţionat pentru degajarea unui copac căzut pe firele de alimentare cu energie electrică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(94 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova