Pompierii ISU Prahova, mereu la datorie! Inundaţii în şapte localităţi prahovene| FOTO


10 iulie 2018

Aproximativ douăzeci de locuinţe din şapte localităţi prahovene au fost inundate marţi seara după o ploaie torenţială. Drept urmare, în urma fenomenelor meteorologice, periculoase, pompierii prahoveni au fost nevoiţi să intervină marţi seara cu motopompe pentru evacuarea apei din gospodăriile din Lipaneşti, Ploiesti, Targsorul Vechi, Bărcăneşti, Paulesti, Brazi şi Boldesti Scaeni.

Patru locuinţe, cinci gospodării dar şi un garaj din localitatea Bărcăneşti au fost inundate din cauza precipitaţiilor abundente. Totodată , pompierii au intervenit cu motopompe în comună Lipăneşti, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie şi o locuinţă, în localitatea Targsorul Vechi pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă şi o gospodărie, în comună Păuleşti la o locuinţă particulară şi în oraşul Boldeşti Scaeni la o locuinţă. De asemenea, în municipiul Ploieşti, pompierii prahoveni au acţionat pentru evacuarea apei dintr-o brutărie din cartierul Mitică Apostol.
În localitatea Brazi pompierii au evacuat ape din două subsoluri de bloc.

În localitatea Păuleşti echipajele au acţionat pentru degajarea unui copac căzut pe firele de alimentare cu energie electrică.

32 pompieri militari cu 14 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecţie a comunităţilor precum şi pentru evacuarea apei din zonele inundate.

sursa FOTO: ISU Prahova


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(70 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova