Persoană bănuită de cămătărie, reţinută de poliţiştii prahoveni


6 iulie 2018

La data de 5 iulie, poliţişti din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat o percheziţie la o persoană bănuită de cămătărie. O persoană a fost adusă la sediul poliţiei pentru audieri.

Percheziţii în Prahova la o persoană bănuită de cămătărie.La data de 5 iulie, poliţiştii din Prahova au efectuat o percheziţie în Ploiesti, la o persoană bănuită de săvârşirea infracţiunii de camătă.

Din cercetări au rezultat indicii că, din anul 2016 şi până în prezent, cel în cauză ar fi împrumutat sume de bani unor persoane din judeţul Prahova. Pentru recuperarea acestora, bănuitul solicita dobânzi între 20 % şi 50 % din sumele împrumutate.

De la locaţiile vizate, poliţiştii au ridicat sume de bani (2 800 lei şi 160 de euro), înscrisuri, precum şi diverse arme albe (o sabie şi 2 cuţite de vânătoare).

Bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de camătă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(6 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova