DNA va contesta decizia de achitare în cazul fostului deputat Sebastian Ghiţă


14 iunie 2018

Procurorii DNA vor contesta decizia de achitare în cazul fostului deputat Sebastian Ghiţă, urmând a ataca decizia cu apel. De asemenea, DNA va contesta şi revocarea mandatului de arestare preventivă în acest caz, au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, surse judiciare.

Până la judecarea apelului şi a contestaţiei măsurii revocării, potrivit specialiştilor, măsura încetează.

Instanţa supremă a decis, joi, achitarea lui Sebastian Ghiţă, decizia nefiind definitivă. Totodată, judecătorii au hotărât revocarea mandatului de arestare preventivă, ridicarea sechestrului şi restituirea cauţiunii de peste 54.000.000 lei.

În acelaşi dosar au fost achitaţi şi Liviu Tudose - fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi Viorel Dosaru - fost şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au fost achitaţi. Judecătorii au constatat că faptele nu există.

De asemenea, au fost achitaţi Constantin Ispas - ofiţer de poliţie şi Aurelian Constantin Mihăilă - fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. Judecătorii au constatat că faptele nu există sau nu sunt prevăzute de legea penală.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(33 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova