Sebastian Ghiţă,Liviu Tudose,Viorel Dosaru,Constantin Ispas şi Aurelian Constantin Mihăilă, achitaţi de ÎCCJ


14 iunie 2018

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au pronunţat, joi, sentinţa în dosarul în care fostul deputat Sebastian Ghiţă este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete. Sebastian Ghiţă a fost achitat, însă sentinţa nu este definitivă.

Instanţa l-a achitat pe Sebastian Ghiţă pentru acuzaţiile de dare de mită şi folosire de informaţii nedestinate publicităţii. Judecătorii au constatat că faptele reclamate de procurorii DNA nu există. De asemenea, Ghiţă a fost achitat pentru acuzaţia de conducere fără permis, acuzaţia de spălare de bani, acuzaţia de şantat şi s-a dispus restituirea cauţiunii de 54 de milioane de lei. De asemenea, Sebastian Ghiţă scapă de unul dintre mandatele de arestare.

În acelaşi dosar au fost achitaţi şi Liviu Tudose - fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi Viorel Dosaru - fost şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au fost achitaţi. Judecătorii au constatat că faptele nu există.

De asemenea, au fost achitaţi Constantin Ispas - ofiţer de poliţie şi Aurelian Constantin Mihăilă - fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. Judecătorii au constatat că faptele nu există sau nu sunt prevăzute de legea penală.

 

sursa:stiripesurse.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(36 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova