Accident teribil în zona localităţii Măneciu: Doi copii sunt în comă VIDEO


22 mai 2018

Accident teribil, marţi dimineaţă, pe DN1A, în zona localităţii Măneciu! În timp ce mergeau pe marginea drumului, doi copii , în vârstă de 6 ani, respectiv 11 ani, au fost grav răniţi  după ce o maşină a derapat. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că autoturismul este răsturnat, în maşină fiind o femeie şi copilul său de un an. Toate cele patru persoane implicate au fost transportate la spital, unul dintre cei doi copii pietoni fiind în comă.

Băiatul în vârstă de 11 ani, găsit în comă la sosirea medicilor,  a fost transportat la UPU Ploieşti, având diagnosticul de traumatism cranio cerebral şi traumatism abdominal.

Cel de al doilea copil a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un hematom occipital drept, dar şi un traumatism abdominal.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, şase ambulanţe de la SAJ Prahova şi de la ISU Prahova, inclusiv ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă.

La spital au ajuns şi şoferita şi copilul său în vârstă de un an. Copilul de un an a intrat în comă, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, are un hematom frontal şi parietal stâng, dar şi o fractură la piciorul drept. Mama sa a suferit un traumatism lombar.

Traficul pe DN1A a fost restricţionat aproximativ o oră.

Poliţiştii investighează cauzele producerii accidentului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(287 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova