Scandalul în ceea ce priveşte vandalizarea bannerelor Veolia ia amploare! Primăria Ploieşti verifică dacă acestea au fost amplasate în mod legal pe stadionul Ilie Oană


19 aprilie 2018

Mai multe bannere cu Veolia aflate pe stadionul “Ilie Oană” au fost vandalizate noaptea trecută! Persoane încă neidentificate au rupt afişele de la intrarea în tribune, bannerele de la marginea terenului au fost decupate, iar siglele de la băncile tehnice au fost acoperite cu vopsea neagră, scrie republikanews.ro. Poliţia Prahova a demarat o anchetă în acest caz.
“Am convocat reprezentantul firmei de pază, am convocat reprezentantul poliţiei de pe raza de circumscripţie de care aparţinem, au constatat, au vizionat camera video, urmează ca mâine să ne reîntâlnim în vederea întocmirii unui raport proces-verbal, să vedem împotriva cui ne îndreptăm pentru a recupera prejudiciului de la cei în fapt, lucru care încă nu a fost stabilit, urmând a recupera paguba şi să vedem după măsurile legale care trebuie luate împotriva vinovaţilor.
De drept, la calea de acces dinspre strada Pielari este post de pază. Agentul respectiv, din prima vizionare, se vede că este acolo, la o simplă constatare se vede că au pătruns după ora 21.00, când era întuneric şi nu cred că i-a văzut. Acum şeful firmei de pază i-a solicitat agentului care astăzi era liber o declaraţie, să vedem ce relatează respectivul în declaraţie, ce a făcut de la ora 21.00 până la ieşire din post”, a declarat pentru ziarul Incomod directorul Clubului Sportiv Municipal Silviu Crângaşu.


Totodată, viceprimarul Cristian Ganea, cel care are în subordinea activitatea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, a demarat o anchetă pentru a verifica atât modul în care au pătruns pe stadion respectivele persoane, cât şi dacă societatea Veolia avea dreptul să amplaseze respectivele bannere la intrările în incinta stadionului, cât şi în mai multe zone ale arenei ploieştene.  

De altfel, reprezentanţii ACS Petrolul 52 aveau obligaţia de a ridica materialele publicitare imediat la finalul fiecărui eveniment sportiv.

”Am demarat o anchetă pentru a vedea clar atât cine se face vinovat de vandalizarea respectivelor bannere, cât şi dacă acestea aveau ce căuta pe stadion, dacă există un contract de închiriere între CSM Ploieşti şi ACS Petrolul 52 sau Grupul Veolia. Este un gest regretabil, dar noi, aflându-ne în postura de reprezentanţi ai ploieştenilor, trebuie să verificăm toate aspectele acestui incident şi să nu ne implicăm într-un posibil scandal creat posibil între suporteri şi respectiva societate.  Primăria Ploieşti va trata cu seriozitate şi imparţialitate acest subiect”, ne-a declarat viceprimarul Ganea.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(691 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova