Fostul deputat Vlad Cosma, la sediul Parchetului General. A depus noi documente împotriva procurorilor DNA Ploieşti


12 martie 2018

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat luni la sediul Parchetului General pentru a depune noi documente împotriva procurorilor DNA Ploieşti.

“Am să depun noi înregistrări, noi înscrisuri, noi declaraţii, noi probe şi am să depun un document, nu vi-l arăt, este aici, pe care îl am de la domnul Onea Lucian şi de la domnul Negulescu , pe care l-am păstrat în original. Am să îl depun în faţa procurorului de caz pentru a cere să se constate autenticitatea documentului şi să încercăm să vedem dacă amprentele celor doi procurori sunt pe documentul acela. (..) Era un document despre care nu pot să dau detalii. Era de la domnul Onea, care i l-a dat domnului Negulescu, care mi l-a dat mie şi eu l-am păstrat. (…) L-am păstrat în original, gândindu-mă la vremea respectivă că într-o zi va fi nevoie să dovedesc aceste lucruri”, a declarat Vlad Cosma.

Fostul deputat a precizat că nu a fost chemat încă la DNA în dosarul în care este acuzat de şantaj.

„(…) Sunt în acelaşi gen cu vocile dânşilor. Nu, înainte de a ieşi public cu aceste lucruri, sora mea a primit acele ameninţări. Momentan, nu. Probabil că şi domnii de la DNA central şi-au dat seama de practicile colegilor de la unitatea de elită. Eu n-am vorbit cu nimeni, nu am trimis pe nimeni. Eu le depun la Parchetul General. Domnii de aici ştiu cum să-şi facă meseria. Probabil că le vor expertiza dânşii. Aşa cum am spus şi data trecută, sunt multe, voi depune în continuare. Joi sunt citat la Inspecţia Judiciară.”, a spus Vlad Cosma.

Acesta a menţionat, de asemenea, că va fi în ţară atunci când Instanţa Supremă va da sentinţa în dosarul în care el şi tatăl său sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

„Sunt curios săptămâna asta să văd în ce ţară spuneţi că am fugit. În fiecare săptămâna aud că sunt în Costa Rica, în Madagascar, schimb avioanele. Sunt acasă. Probabil săptămâna viitoare voi fi la Parchetul General sau la Inspecţia Judiciară.”, a mai spus Cosma.

sursa: stiripesurse.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(48 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova