Vlad şi Andreea Cosma, la sediul Parchetului General: Nimeni nu trebuie să fii condamnat pe nişte probe false


7 martie 2018

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat astăzi la sediul Parchetului General pentru a depune noi documente. Acesta le-a spus jurnaliştilor că nimeni nu trebuie condamnat pe probe false, făcând trimitere la dosarul care îl vizează.

„Indiferent de culoare, etnie, religie sau opţiune politică, nu trebuie să fii condamnat pe nişte probe false şi ceea ce s-a întâmplat la Ploieşti, cred că a oripilat o ţară întreagă. Sunt mai multe declaraţii care să susţină ceea ce am afirmat public despre cei patru procurori pe care i-am enumerat în plângerea depusă.”, a spus Vlad Cosma.

Sora acestuia, Andreea Cosma, a comentat cererea de extrădare în cazul lui Sebastian Ghiţă, susţinând că imaginea României a fost compromisă.

„Imaginea României a fost compromisă. Să faci o cerere de extrădare la adresa unui cetăţean român, bazată pe nişte documente false (…) România s-a compromis ca imagine internaţională. Nu poţi face această cerere de arestare, aducând în faţa judecătorilor nişte probe false”, a spus Andreea Cosma.

Sursa: www.stiripesurse.ro

sursa foto: click.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(134 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 10 decembrie 2018
Statistii deprahova