Deputatul Andreea Cosma:Fratele meu a avut de ales între arestarea lui Sebastian Ghiţă şi arestarea mea


12 februarie 2018

După seria de dezvăluiri făcute de fratele său,Vlad Cosma, Andreea Cosma a susţinut faptul că  familia ei a fost supusă la nenumărarte abuzuri din partea procurorilor DNA Ploieşti. 

"Am aflat de aceste lucruri în luna decembrie. Fratele meu mi le-a spus. Nu am ştiut că a fost ameninţat şi că va trebui să fabrice probe împotriva colegului şi prietenului său, Sebastian Ghiţă, şi că va avea de ales între arestarea lui şi arestarea mea. Îi mulţumesc fratelui meu că m-a salvat de la a doua arestare la care ar fi trebuit să fiu supusă de domnul Onea pentru că, aşa cum a avut şi discursul în Parlamentul României, a spus că împotriva familiei mele s-au făcut nişte abuzuri şi a început cu sora lui, adică cu mine. Că mi-au intrat mascaţii în casă, de faţă cu copilul, eu am tot povestit de aceste lucruri. La acel moment, pentru că a fost chemat de domnul Onea şi a trebuit să aleagă între mine şi Ghiţă, după tot ceea ce se întâmplase împotriva mea, a vrut să mă protejeze. Am făcut şi o plângere penală", a spus Cosma. 

"Sunt patru ani de când tatăl meu a fost arestat de procurorul Onea Lucian. Faptul că mă aflu în acest platou e pentru că aşa a vrut Dumnezeu. Dacă tatăl meu a fost arestat atunci, iar în acea noapte a ajuns la spitalul de urgenţă şi nu a murit, a doua zi a fost dus cu perfuzii la Înalta Curte. Judecătorii au repins cererea de arestare din lipsă de probe. Şi pentru că tatăl meu nu a murit, iată că au trecut patru ani şi eu sunt în acest platou să spun în faţa cetăţenilor României cine este acest procuror care a cerut arestarea tatălui meu", a adăugat Andreea Cosma. 

"Pe 28 decembrie m-am prezentat la DNA Ploieşti şi am cerut portarului să mă lase să vorbesc cu domnul Onea. Am vrut să-l întreb dacă l-a constrâns pe fratele meu să facă probe false. Nu m-a primit. Am aşteptat 20 de minute în hol, iar apoi mi-a spus că e ocupat şi nu poate să mă primească", a mai spus Cosma.

sursa:antena3.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(289 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova