Deputatul Andreea Cosma: Mi s-a cerut să fac un denunţ împotriva lui Sebastian Ghiţă şi a lui Liviu Dragnea


12 februarie 2018

Scandalul dezvăluirilor şi al înregistrărilor cu procurorul DNA Prahova, Mircea Negulescu, este unul imens. Acum, deputata PSD, Andreea Cosma iese la rampă. Aceasta spune că procurorul şef DNA Prahova, Lucian Onea i-a cerut să îl denunţe pe şeful PSD, Liviu Dragnea, dar şi pe Sebastian Ghiţă. Mai mult, Onea i-ar fi spus că îi oferă identitate protejată pentru aceste denunţuri.

"Onea mi-a spus că îmi oferă identitate protejată ca să fac denunţ împotriva lui Liviu Dragnea. Am refuzat şi am fost trimisă în judecată de DNA. Aşa e metoda de lucru la DNA Ploieşti. Onea Lucian a ajuns acum în colegiul director la DNA Bucureşti. Fac apel la presă să meargă la DNA că acum se dau foc la probe", a tunat Andreea Cosma în direct la Antena 3.

Şi asta nu e tot. Cosma spune că cei de la DNA Prahova vor da foc probelor. În urmă cu câteva minute, la sediul DNA Prahova a fost surpinsă o imagine în care se vedea lumină în clădire. "Se dau foc la probe acum cred că de aia s-au aprins luminile. În 2015 am fost chemată de Onea Lucian. Mi s-a cerut să fac un denunţ împotrva lui Sebastian Ghiţă şi a lui Liviu Dragnea. Am zis că nu pot face denunţ împtriva lui Ghiţă că e prietenul meu, iar pe Dragnea nu îl cunosc", a mai spus Cosma.

sursa:stiripesurse.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(243 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova