Şeful SRI Prahova a demisionat după ce a fost implicat într-un accident mortal


19 decembrie 2017

Procurorii fac noi precizări despre cazul ofiţerului SRI care a accidentat mortal o femeie, luni seara, când conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit unor surse, ofiţerul era chiar şeful SRI Prahova. Între timp, acesta şi-a dat demisia, după cum a confirmat purtătorul de cuvânt al SRI.

 

„La data de 18 decembrie 2017, pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, a fost înregistrată sesizarea din oficiu a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Ilfov-Serviciul Rutier, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 17.50, un ofiţer din cadrul Serviciului Român de Informaţii, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN1, pe raza localităţii Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, a accidentat mortal o persoană în vârstă de 35 ani. În urma accidentului, persoana vătămată a fost proiectată în afara părţii carosabile, la aproximativ 50 de metri distanţă de trecerea de pietoni, pe partea dreaptă a sensului de deplasare către Bucureşti.

La data de 18 decembrie 2017 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. 1 şi 2 Cod penal, şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal. În cursul zilei de astăzi, Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel Bucureşti a preluat cauza spre soluţionare. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză”, precizează Ministerul Public.

sursa:stiripesurse.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(115 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 10 decembrie 2018
Statistii deprahova