Tentativă de omor în Slănic! Un bărbat a fost înjunghiat, în plină stradă


17 decembrie 2017

Un bărbat a fost înjunghiat pe strada Brâncoveanu din localitate Slănic sâmbătă, 16 decembrie! Incidentul a fost semnalat printr-un apel la 112 în jurul orei 17.40, iar un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe raza localităţii a mers la faţa locului. Jandarmii l-au găsit acolo pe numitul C.M., care fusese înjunghiat în abdomen de către un alt bărbat.

Pe baza descrierilor martorilor, echipajul l-a căutat pe agresor şi l-a depistat pe numitul V.D., în vârstă de 46 de ani, din Slănic. În urma controlului corporal s-a găsit asupra acestuia un cuţit tip briceag cu lama în lungime totală de aproximativ 10 cm şi o lăţime de 3 cm.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, dosarul fiind înaintat Poliţiei Slănic pentru continuarea cercetărilor.

Se pare că cei doi bărbaţi sunt ciobani, iar agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat duminică seară, 17 decembrie, Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(19 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova