Ploieştenii s-au mobilizate pentru identificarea unei femei care ameninţa tinere cu un cuţit. Agresoarea a fost internată


16 decembrie 2017

Ploieştenii s-au mobilizat şi au ajutat oamenii legii să reţină o femeie care a ameninţat cu cuţitul o fată de 16 ani în traseul 2.  

Acest lucru a fost posibil după ce  o fotografie  a circulat , vineri, pe Facebook, însoţită de relatarea unui incident care s-ar fi petrecut în Ploieşti. "De curând această femeie a ameninţat o tânără cu un cuţit în timp ce se afla în traseul 2 Vest-Sud. Ieri o întÂmplare asemănătoare la Gara de Sud Ploieşti. Cine recunoaşte persoana şi poate da detalii cu privire la identitatea acesteia rog să mă contacteze! Nu vreau like-uri, vreau să vă implicaţi. Mulţumesc!"

Vineri seară, Poliţia Prahova a transmis, prin purtătorul de cuvânt, că poliţiştii "au depistat persoana bănuită săvârşirea infractiunii de amenintare intr-un mijloc de transport în comun din mun. Ploieşti, in cursul zilei de azi. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre. Precizăm că Poliţia Prahova va acţiona în continuare pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică".

Femeia este din Şoimari şi are 44 de ani.

În urma audierilor, agresoarea a fost internată, aflându-se acum într-o secţie de Psihiatrie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(93 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova