Accident Grav pe DN1, la ieşirea din judeţul Prahova. Trafic îngreunat


7 octombrie 2017

Două autoturisme au fost implicate într-un accident grav care s-a produs sâmbătă după-amiază, pe DN1, la ieşirea din Judeţul Prahova. la faţa locului s-au deplasat ISU Prahova a intervenit cu cinci autospeciale, dintre care două descarcerări şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. În sprijinul echipajelor de intervenţie din judeţul nostru au intervenit şi două ambulanţe de la ISU Bucureşti.

Conform purtătorului de cuvânt ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în cele două autoturisme se aflau şapte ocupanţi dintre care cinci sunt răniţi. Astfel,  trei dintre persoanele rănite merg la unul dintre spitalele din  Bucureşti şi două la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe câte o singura bandă în ambele sensuri pe DN1 Bucureşti – Ploieşti, localitatea Ciolpani, la kilometrul 37+600 de metri, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Precizăm că, plouă de mai mult timp, iar din această cauză viteza de rulare este redusă.

Din cauza condiţiilor meteo, le este recomandat participanţilor la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor care acţionează în vederea fluidizării circulaţiei. Pe timpul cercetărilor traficul va fi blocat total.

Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să revină la normal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(240 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova