Tensiuni în familia Petrolului Ploieşti. Principalul motiv- lipsa de comunicare


3 septembrie 2017
Vlad Călin-Dumitrescu

Primele tensiuni şi-au făcut simţită prezenţa între o parte a fanilor Petrolului Ploieşti şi conducerea clubului ploieştean.

La meciul de sâmbătă, pe care Petrolul Ploieşti l-a disputat pe terenul celor de la Sporting Roşiorii de Vede, suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană au afişat un banner cu mesajul:

”Cei ce-am ales să ne implicăm, astăzi nu prea mai contăm…Sub egida transparenţei, cinic, ne predaţi lecţia indiferenţei!”

Drept urmare, precum într-o familie, micile certuri sunt inevitabile.

Important este ca toate aceste tensiuni să fie constructive, iar fiecare parte implicată să înţeleagă faptul că noul proiect a pornit în baza unor înţelegeri clare, care ar trebui puse pe tapet şi discutate din nou.

Este important ca fanii Petrolului  să înţeleagă faptul că, atunci când vorbim despre transparenţă, nu înseamnă că trebuie prezentat modul în care sunt cheltuiţi banii, leu cu leu, aşa cum se facea pe vremea când Petrolul supravieţuia din donaţiile suporterilor.

Însă nu este normal ca actuala conducere a clubului să nu găsească o cale de comunicare astfel încât să fie evitate conflictele de genul acesta.

Este important ca fanii ploieşteni, cei care au pus bazele acestui proiect, să ştie care este exact care este rolul Veoliei în cadrul clubului, pe ce perioadă se desfăşoară contractul de sponorizare şi cine este sponsorul real din acte.

Nu are sens să reamintim cum s-a demarat noul proiect!

Pentru că la un moment dat va fi nevoie ca structura care administrează FC Petrolul Ploieşti să fie organizată sub forma unei societăţi, trebuie ştiut clar care sunt intenţiile Veoliei şi în acest sens.

Sunt foarte multe întrebări la care, atât reprezentanţii Petrolul 52, cât şi cei ai Veoliei, ar trebui să răspundă. Iar acest lucru se poate face doar prin intermediul unei conferinţe de presă.

Comunicare doar prin anumite trusturi de presă centrală, cu siguranţă nu va mulţumi suporterul ploieştean, dornic să ştie ce se întâmplă cu echipa lui de suflet din mai multe surse de informare.

Iar ca tu, conducere a clubului, fie că vorbim despre Mădălin Mihailovici sau celelalte persoane cu drept de decizie din club, să eviţi să oferi nişte informaţii oficiale prin intermediul unor conferinţe, nu are cum să fie ceva sănătos pentru Petrolul Ploieşti.

Drept urmare, este important să nu uităm de unde am plecat şi trebuie să ştim unde ne îndreptăm.

Nu de altă, dar acest club a murit şi a reînviat de două ori până în prezent.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1275 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova