Circ ieftin pe tema mărcilor Petrolului Ploieşti


5 iunie 2017
Vlad Călin-Dumitrescu

Nici în al doisprezecelea ceas, principalii factori de decizie de la nivelul administraţiei publice locale nu au înţeles că, atunci când vine vorba de mărcile Petrolului, există nişte spectator fini care nu pot fi păcăliţi uşor cu un spectacol politic ieftin.

De aceea, nu am cum să înţeleg de ce primarul Adrian Dobre, ştiind că nu va avea cvorum, a convocat de îndată, duminică,  la ora 18.00, o şedinţă a Consiliului Local Ploieşti pentru a fi validat un proiect de hotărâre care nu avea nicio legătură cu cesiunea mărcilor către ACS Petrolul 52.

În aceeaşi măsură, nu înţeleg  reacţia consilierilor PSD. În loc să aibă o reacţie coerentă pe tema cesiunii, social-democraţii au decis să emită un comunicat de presă în care îl anunţă pe edilul şef al oraşului că nu vor răspunde pozitiv convocării sale.

 

Ar fi fost de apreciat dacă  aceştia s-ar fi prezentat la şedinţă şi dacă ar fi avut o reacţie la proiectul privind “însuşirea de către Consiliul Local a rapoartelor de evaluare a mărcilor F.C. PETROLUL PLOIEŞTI, F.C. PETROLUL PLOIEŞTI 1924, FOTBAL CLUB PETROLUL, PETROLUL PLOIEŞTI, PETROLUL 52 şi PETROLUL 95”.

Puteau taxa numeroşii paşii greşiţi făcuţi de primarul Adrian Dobre în rezolvarea problemei ”mărcile Petrolul”. Unul dintre ele ar fi faptul că a edilul şef a prezentat  un proiect urcat pe site-ul Primăriei Ploieşti chiar în ziua convocării şedinţei, proiect care nu rezolvă problema stringentă legată de acest subiect.

În concluzie, să sperăm că principalii factori politici vor trata cu seriozitate în zilele următoare această problemă şi că vor face mai mult decât să ofere o valoare mărcilor aflate  în sertarul primarului Dobre!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(3044 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova