Băi, nu ascundeţi Judeţeanul în spatele morţilor


3 martie 2016

Băi,cu voi vorbesc! Da, cu voi cei care zi de zi vă  afundaţi fundurile în scaunele alea moi  din birourile moderne, în timp ce prin Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti încă mai mişună gândacii.

 Degeaba se luptă reprezentanţii Consiliul Judeţean Prahova să schimbe imaginea pătată a Judeţeanului, cunoscut sub numele de ”Spitalul Groazei”, degeaba alocă fonduri pentru a schimba condiţiile hoteliere şi medicale, dacă voi, când apare o problemă, vă jucaţi de-a ”v-aţi ascunselea” cu reprezentanţii mass-mediei.

 Nu tu o conferinţă de presă să explicaţi ce se întâmplă, de ce mor atâtea persoane din cauza acelui virusul gripal sau să spuneţi ce măsuri de prevenţie aţi luat pentru ca alţi pacienţi sau medici să nu fie contaminaţi cu acea viroză respiratorie. Ce să mai zic de bunul simţ de a răspunde la telefon...!

Aţi creeat iar o barieră la nivelul comunicării instituţionale, barieră care taman ce se ridicase după demiterea lui Strâmbeanu din funcţia de director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

 Aşa că nu vă mai ascundeţi în spatele celor care mor din cauza virusului AH1 şi daţi şi voi nişte explicaţii!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(268 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova